Damengen 1B, 4500 Nyk.Sj.

Så er det muligt at købe en sommerhusgrund beliggende i gammel udstykning på stille og rolig vej i det naturskønne område i udkanten af Nyk.Sj. med gå afstand (1200 meter) til stationen og (1600 meter) gå -eller køretur af grusvej til én af Danmarks bedste badestrande.

I området ligger flotte, hyggelige og velbyggede sommerhuse og der er mulighed for at opføre sit drømmehus i dette naturskønne område.Grunden som er en hjørnegrund på 1.249 kvm. støder op til et mindre skovområde med masser af fugleliv. På grundens vest side løber Nygårdsmoseløbet som et hyggeligt lille å løb som kommer til at hænge sammen med genetableringen af Nygård sø ganske få minutters gang fra grunden.


Ganske få min. kørsel fra området finder du Nykøbing By, hvor der er gode indkøbsmuligheder samt den hyggelige gågade med masser af specialbutikker og der er kun 7 km. til den hyggelige havneby Rørvig med færge til Hundested hvis man vil en tur til Nordsjælland.Køber skal ved bebyggelse påregne at betale indskud til Seas-Nve ca. kr. 18.000 + stikledninger herfra.
Anlæg af afløb (septiktank) koster ca. kr. 40.000,- + stikledninger.
Indskud til Vandværk er betalt og der er vand på grunden.

Dette er grunden for køberen, der sætter pris på god beliggenhed i naturskønt område uden suset og den kølige hav vind og med kun ganske få turister omkring sig.

De bedste strande på Sjælland findes ved Nyrup Bugt. Klitter, marehalm, fint sand og en let skrånende sandbund udgør ”verdens bedste legeplads”. Bagved klitterne ligger lyngen og nåletræsplantagerne, hvor Odsherreds mange sommerhuse gemmer sig.

Her er skøn og attraktiv beliggenhed for alle pengene og der er ingen byggepligt.

Nedsat med 50.000 kr. -- Ny pris 198.000 kr.. .....Tilbud modtages gerne pr.  )

Tilbud modtages evt. fra håndværksmester vi har et hus der trænger til nyt tag, vandskuring og et par nye terrasser. Det kunne måske også være en anden grund i Jylland, på Fyn eller et ældre hus m/m.
*************************************************************************************************************************************

Vigtigt!!!! Spar ejendomsmæglerens salær.

Juridisk information: Salget af denne bolig varetages direkte af ejeren.
Henvendelse om fremvisning og øvrig information om salget skal ske til sælger selv.
Bemærk at der ikke medvirker mægler, men alle papirer m/m bliver ordnet af advokat.

KONTAKT FOR YDERLIGERE INFORMATIONER:
MARIAN NIELSEN TEL. +45 40 95 00 55  /  +45 40 95 11 55 eller

*************************************************************************************************************************************

Om sommeren ”verdens bedste legeplads”. Men en efterårsdag med vind, bølger og drageflyvning er heller ikke at foragte.